Tilaus- ja sopimusehdot 01.03.2024

1. Yleistä

Nämä sopimusehdot koskevat Cabin Crew Oy, myöhemmin CCOY, verkkokaupan DWG.fi kautta ostettuja ohjelmistotuotteita ja palveluita. Käyttämällä verkkosivustoamme ja/tai ostamalla tuotteita verkkokaupastamme, sitoudut näihin ehtoihin.

2. Maksut ja Verot

Kaikki verkkokaupassamme ilmoitetut hinnat sisältävät sovellettavan arvonlisäveron. Maksut suoritetaan turvallisesti käyttäen valittuja maksutapoja, jotka voivat sisältää luottokortit, pankkisiirrot tai digitaalisen maksupalvelun.

3. Toimitus

Ohjelmistotuotteet toimitetaan digitaalisesti rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi oston jälkeen. Toimitusaika voi vaihdella tuotteen ja maksutavan mukaan, muutamasta tunnista päiviin.
Kun tilaus siirtyy käsittelyvaiheeseen, lisenssi yhdistetään ohjelmistovalmistajan järjestelmässä tilausvaiheessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Kun tilaus on valmis, aktivointiavain yhdistetään tilaukseen ja toimitetaan sähköpostitse, sekä liitetään tilauksesi tietoihin.

4. Peruutusoikeus

Asiakkailla on oikeus peruuttaa ostos 14 päivän kuluessa ostopäivämäärästä, edellyttäen, että ohjelmiston aktivointia ei ole suoritettu. Peruutusoikeus ei koske digitaalista sisältöä, jos sen toimittaminen on aloitettu asiakkaan suostumuksella ennen peruutusajan päättymistä.
Ohjelmistotuotteista on tarjolla 14 päivän ominaisuuksiltaan rajoittamaton kokeiluversio.

5. Käyttöoikeudet

Ostamasi ohjelmistotuotteet toimitetaan käyttöoikeussopimuksen (EULA) alaisina. Käyttöoikeus on henkilökohtainen, ei-siirrettävä ja rajoitettu, ja se sallii ohjelmiston käytön vain lisensoinnissa mainituissa tarkoituksissa.
Asiakkaalla on mahdollisuus hallita lisenssiä valmistajan verkkosivuportaalissa.
Käyttöoikeuksien ongelmista ja vikatilanteista vastaa ohjelmiston valmistaja omien ehtojensa mukaisesti.

6. Takuu ja Tukipalvelut

Ohjelmistovalmistaja tarjoaa keskitetyn tuen ohjelmistoilleen. CCOY tarjoaa tarvittaessa tuen ohjelmistotuotteen asennuksessa tai aktivoinnissa ilmenneisiin ongelmiin. Tukipalvelut ovat saatavilla ostopäivästä lähtien määritellyn ajan.
Ohjelmiston ongelmista tai vikatilanteista vastaa ohjelmiston valmistaja omien ehtojensa mukaisesti.

7. Vastuunrajoitus

CCOY ei vastaa välillisistä vahingoista, kuten liiketoiminnan keskeytymisestä, menetetystä tiedosta tai tuotannon menetyksestä, jotka johtuvat ohjelmiston käytöstä tai käyttökelvottomuudesta.

8. Sovellettava laki ja Riitojen Ratkaisu

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, riita ratkaistaan Oulun käräjäoikeudessa.

9. Muutokset Sopimusehtoihin

CCOY pidättää oikeuden tehdä muutoksia näihin sopimusehtoihin milloin tahansa. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne julkaistaan verkkokaupan sivustolla. Jatkamalla sivuston käyttöä tai tekemällä ostoksia muutosten julkaisemisen jälkeen asiakas sitoutuu noudattamaan uusia ehtoja.

10. Yksityisyys ja Henkilötiedot

CCOY sitoutuu suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja henkilötietoja. Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja ainoastaan palveluidemme toimittamiseen, parantamiseen ja turvallisen käyttökokemuksen varmistamiseen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy tietosuojaselosteestamme.

11. Immateriaalioikeudet

Kaikki verkkokaupassamme myytävät ohjelmistot ja niiden sisältö ovat immateriaalioikeuksien, kuten tekijänoikeuksien ja tavaramerkkien, suojaamia. Ohjelmistojen käyttö on sallittua ainoastaan hankitun käyttöoikeuden puitteissa. Luvaton käyttö, kopiointi tai levittäminen on kielletty.

12. Viestintä

Kaikki viestintä liittyen ostoksiin, palveluihin tai sopimusehtoihin tulee suorittaa CCOY virallisten yhteystietojen kautta. Tämä varmistaa, että kaikkiin kyselyihin vastataan asianmukaisesti ja säilytetään asiakirjat mahdollisia tulevia tarpeita varten.

13. Lopulliset Sopimukset

Nämä sopimusehdot muodostavat koko sopimuksen asiakkaan ja CCOY välillä liittyen verkkokaupan kautta tehtyihin ostoksiin. Mikäli yksittäinen ehto todetaan pätemättömäksi tai toimeenpanokelvottomaksi, ei se vaikuta muiden ehtojen pätevyyteen tai toimeenpanokelpoisuuteen.

Yhteydenotto ja myyjän tiedot

Voitte tarvittaessa olla yhteydessä myyntiimme täyttämällä kaavakkeen osoitteessa: https://dwg.fi/yhteydenotto

Yrityksen nimi (Y-tunnus):
Cabin Crew Oy (2133792-1)

Päätoimipaikka:
Oulu

Asiakaspalvelu ja reklamaatiot:
asiakaspalvelu@ccoy.fi