ActCAD 2023 Professional

133,00 494,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

HUOM! TUOTE EI ENÄÄ MYYNNISSÄ. KORVATTU UUDEMMALLA VERSIOLLA.
ActCAD on 2D -piirtämisen ja 3D -mallinnuksen CAD -ohjelmisto, joka on tarkoitettu insinööreille, arkkitehdeille sekä teknisille konsultteille. ActCAD on natiivi DWG & DXF CAD -ohjelmisto piirustusten luomiseen ja muokkaamiseen. ActCAD käyttää IntelliCAD -moottoria, Open Design Alliance DWG/DXF -kirjastoja, ACIS 3D -mallinnusydintä ja monia muita tekniikoita. Lisäksi ActCADissa on monia lisäkomentoja, ominaisuuksia ja muita tuottavuutta parantavia työkaluja. ActCAD CAD -ohjelmisto sisältää myös monia muita työkaluja, kuten lohkokirjastot (siviili-, mekaaninen-, sähkö-, arkkitehti-, rakenne-, P & ID -tunnukset jne.), eräajomuunnin, yksikkömuunnin, PDF -DXF -muunnin, kuva -DXF -muunnin, LH -osiot ja monia muita käteviä työkaluja. ActCAD tukee monia tiedostomuotoja, kuten dgn, STL, OBJ, 2D PDF, 3D PDF, SVG jne. Kaikki dwg/dxf -versiot vanhasta R2.5:stä aina uusimpaan ovat tuettuja.
Kaikissa tuotteissamme on lohkokirjasto, jossa on yli 5000 symbolia. Itsepalvelu ja tekninen tuki ovat saatavilla ilman lisämaksua.

Lisenssi on ikuinen, voimassa maailmanlaajuisesti ja voidaan päivittää uusimpaan versioon ilman aikarajoituksia koska tahansa.